2023-05-22 1456 浏览
约左朋友系九龙站打羽毛球,做运动之前,当然要补充能量,系咁多间圆方既餐厅,见呢间咁多好评,就试试先我今次选了三文鱼Power Bowl, 其实系类似Poke bowl, 可以选饭底或者沙律底,饭底可以选白米+红米,糙米,什锦饭。我比较贪心,所以选什锦饭。Power Bowl送上黎既时候,色彩缤纷,睇见都开心🥳味道不错,因为加左沙律酱,有少少酸,都几开胃。分量都适中,唔会太饿或者太饱。另外套餐包餐汤/沙律,同埋餐饮。因为Power Bowl都有唔少菜,所以我就拣左餐汤。今次系南瓜汤,都几杰身,淡淡既南瓜味,不错不错。餐饮我拣左冻果茶,甜甜地,几消暑。整体来讲,有机会黎圆方,我都会再食。

整体来讲,有机会黎圆方,我都会再食。
2023-05-21
午餐