2022-12-10 48 浏览
位于工商区的简约cafe, 揾呢度主要系见到佢既地方好大,座位也宽敞,而且唔会有限时还枱,真系一个同朋友倾计聚会既好地方。装修简约,以白色,木色为主,感觉舒服。点左黑咖啡同cappuccino, 咖啡份量唔少,都系大杯,cappuccion既拉花仲要系独角兽,好有心思。食物点左All Day Breakfast同埋台北炖牛肉意粉。All Day Breakfast既野食都系正常发挥,个多士系牛油煎白左,所以好香脆。本来好期待炖牛肉意粉,有少少麻辣味道,都几特别,但牛肉无牛味,下面的肉碎好肥,食到底好多油,唔会推荐。清洁方面都要加强,我地坐既枱仲有少少食物碎屑,而且卡位最里面的地下都没有好好打扫,呢度有少少扣分。