2017-02-17
今次同朋友无谂住食扒类 所以就叫咗一个pizza😎 我地2个女仔本身以为pizza系细细个既 点知一黎原来系大批 卖相一般喇 就系pizza既样😂 点知一食落口却又令我喜出望外㖞! 呢个pizza软硬程度适中 因为我个人好惊食d 好硬既pizza 佢面头上布满好多多芝士 仲系可以拉到芝士丝既 pizza上既海鲜配合蕃茄 有醒胃既效果 唔会似街外既pizza令人愈食愈厌。 不过要提既一点就系佢都几多蕃茄下 所以唔中意食蕃茄既人可能就会嫌佢太多蕃茄喇🤔有Swimmer Crab Linguini 蟹肉都几多 不过整体黎讲有种意粉还意粉 蟹肉还蟹肉既感觉 分开食既话蟹肉都几鲜甜 意粉略嫌有小小硬身 如果可以配合天使面会更好! 忘记咗名字既虾饼😂🍤呢个虾饼有d似系越南餐厅会食到既越式虾饼 餐厅都俾咗类似越南既酸甜酱配合食虾饼味道就不过不失 不过好唔配合餐厅既美式气氛😂 所以建议真系唔好叫呢个食 除非你好想食虾饼喇!
有
Swimmer Crab Linguini