又系日本野🥰 新开串烧店 门口左手边设有自助点餐机 落单好方便 即叫即整!⊶ 紫苏无骨鸡中翼 $25👍🏻必食 大大只肥嘟嘟 帮你拆埋骨咬落去啖啖肉劲Juicy 第一次食中间加咗紫苏 令味道更加有层次去除油腻感 食完想食埋fd𠮶只⊶ 鸡软骨串 $15👍🏻唔系卜卜脆嘅骨 估计系先煮过煮到骨淋唒先再烧 好考心思同功夫!⊶ 日本鸡皮串 $13👍🏻正 外脆内软 软嘅部份比较juicy 火候控制得啱啱好 ⊶ 风筝烧鸡皮 $15相比日本鸡皮串 风筝系好薄身完全干身脆卜卜加上有烟熏味 比较惹味 但我个人钟意前者多啲🤭⊶ 免治鸡肉串配日本蛋 $38个酱汁好惹味 啖啖肉之中有啲估计系软嘅碎骨 口感丰富 加埋生蛋无得顶⊶ 金菇肥牛卷串 $23呢个组合永远无得输 牛有鲜味唔系hea牛肉 酱汁惹味得黎(包括以上items)唔会令到你好想饮水⊶ 蒜蓉牛油烧杂菌 $33攞到手啲牛油仲滚紧😹 师傅比足料 所有菇都鲜味十足!⬧︎⧫︎ 焼き鸟。来 ⧫︎⬧︎太子大南街57号地舖@yakitorikuru 味道🌕🌕🌕🌕🌗环境🌕🌕🌕🌕🌑服务🌕🌕🌕🌕🌑

⊶ 紫苏无骨鸡中翼 $25

⊶ 鸡软骨串 $15

⊶ 日本鸡皮串 $13
👍🏻正 外脆内软 软嘅部份比较juicy 火候控制得啱啱好

⊶ 风筝烧鸡皮 $15

⊶ 免治鸡肉串配日本蛋 $38

⊶ 金菇肥牛卷串 $23

⊶ 蒜蓉牛油烧杂菌 $33
攞到手啲牛油仲滚紧😹 师傅比足料 所有菇都鲜味十足!

⬧︎⧫︎ 焼き鸟。来 ⧫︎⬧︎
太子大南街57号地舖

@yakitorikuru