2017-04-17
岀到旺角打边炉选择多到爆, 好多时都会去雅兰弥敦道个边, 贪佢大把尼一类既食肆 不过今次尼间行落少少, 但一样系楼上既"边炉店"7点左右去到未开始多人即刻就有位直接入去睇下个汤底有劲多款 真系花多眼乱, 最尾简左个听个名几特别既黑松露豆乳汤而佢地既点食物纸有分A-F 而X就系刺身个D啦, 就咁望落 牛肉配料呀都算几齐好多种类除左食物齐全之外 饮品柜都有大量既款式 当然少不了必飮既忌廉牛奶啦!佢地都有准备左D小食 可以边炉前过下口瘾, 而我就几中意佢地个猪耳 其他就不过不失啦倒味碟既时候仲见到有自助鸡蛋系到 真系好!!个汤好香浓 松露味好远就闲到, 而D食物水准就不过不失, 份量系比得足够既,尼个好紧要!!刺身之中最意就系赤虾 大大只一啖食好过瘾 仲有好多膏Tim尼到最后 雪糕柜都有好几款糯米滋呀雪糕雪条, 我就劲中意食朱古力雪条 真系必食听店员讲online bk位仲有得简Hagen-Dazs 好可惜呀 整体尼讲算系抵食既 一定再约埋一大班朋友去食!
不过今次尼间行落少少, 但一样系楼上既"边炉店"
7点左右去到未开始多人即刻就有位直接入去 睇下个汤底有劲多款 真系花多眼乱, 最尾简左个听个名几特别既黑松露豆乳汤 而佢地既点食物纸有分A-F 而X就系 刺身个D啦, 就咁望落 牛肉配料呀都算几齐好多种类 除左食物齐全之外 饮品柜都有大量既款式 当然少不了必飮既忌廉牛奶啦! 佢地都有准备左D小食 可以边炉前过下口瘾, 而我就几中意佢地个猪耳 其他就不过不失啦
倒味碟既时候仲见到有自助鸡蛋系到 真系好!! 个汤好香浓 松露味好远就闲到, 而D食物水准就不过不失, 份量系比得足够既,尼个好紧要!!
刺身之中最意就系赤虾 大大只一啖食好过瘾 仲有好多膏Tim 尼到最后 雪糕柜都有好几款糯米滋呀雪糕雪条, 我就劲中意食朱古力雪条 真系必食
整体尼讲算系抵食既 一定再约埋一大班朋友去食!