2020-11-18 136 浏览
今日约咗朋友喺荃湾食饭,佢介绍呢间酒吧餐厅。坐低拣咗嘢食之后,我地出左去玩美式桌球,哈哈。店长介绍 weekday 套餐做 7折抵食,套餐$268有七折,折后连加一约 $200,沙律、主菜美国安格斯肉眼扒 / 法式香草煎焗羊架,同任何一杯酒精或非酒精类饮品😍饮品我地拣左 2 杯 mocktail,始终要揸车走,不宜喝真酒啊。我拣左 rose garden,真系有玫瑰花瓣喺入边,卖相都好靓。有气果汁渗住玫瑰花香都几特别,几好饮。主菜我地分别拣左一个牛、一个羊试下。个牛煎得超香,同埋本身肉质好,超好味😋😋 下次一定 encore。羊架做左层宝云苏,外层脆身,内里肉嫩,都唔错。配菜有薯角、芦笋、草菇、烤蕃茄,都整得几好味。嘢食好味,饮品唔错,又有得玩,唔错唔错。

嘢食好味,饮品唔错,又有得玩,唔错唔错。