2021-05-27 1013 浏览
每次去完九号水产食豚道乐 经过见到夜晚已经闩左嘅佢都觉得好空虚 有日晏就醒起就即刻冲左入去系曲奇 系我最爱嘅软曲奇😍😍个名仲要劲cute!! 而且佢支持本土产品 用农场牛奶整!💟Matcha Bianco [$28]成日见到抹茶配白朱古力都会ban 因为 真系好憎白朱古力😕 但系见佢嘅绿茶色靓到咁 唔试对唔住抹茶控嘅名!好好食 曲奇外皮脆里面好软 好香宇冶抹茶味 白朱古力只系带微甜 老实讲 夹过其他朱古力 我系一定会再食!!💚💚💟Chocolate Chip [$28]招牌chocolate chip都系无令人失望 俾左个为食大王•正衰仔食🤪 佢话几脆 同第3️⃣张大家睇到一样 好多朱古力😍🍫🍫💟Oreo [$36]Everyday’s special系都会especially expensive😂😂 呢个无焗就食 但都已经好好味 Oreo味好重 一定系落重本嘅oreo cookie🤣不过味道喺预期内 唔算特别好食 其他仲正!💟Double Chocolate [$28]Double choc 完全系特浓朱古力咁 面层仲有啲海盐碎 scientifically以咸味突出佢嘅朱古力甜味🤣 好

💟Matcha Bianco [$28]

💟Chocolate Chip [$28]

💟Oreo [$36]

💟Double Chocolate [$28]
Double choc 完全系特浓朱古力咁 面层仲有啲海盐碎 scientifically以咸味突出佢嘅朱古力甜味🤣 好想食choco cookie的话 可能会拣佢+choco chip which is bothhhhh😆😆😆

店主好nice💓见我未买过 就好详细介绍每只味俾我 仲有晒卡仔教我点翻热先最好食 超贴心 价钱真系有啲贵 但真系guilty pleasure🤩