2022-05-26
嚟咗呢个远离繁嚣嘅白石角,先发现原来科学园都有好多餐厅,今次就拣咗呢间炸鸡🍗开始邪恶美食之旅😈😈😈想试又怕远嘅朋友仔,可以去CHIMAC 观塘骏业街嘅分店,系外卖专门店黎,我见科学园都好多人外卖,相信外卖炸鸡都会一样禁好食😜😜😜🧡芝士排骨锅 $318份量超多3个人都够食,包括有芝士排骨、韩式炸粉丝卷、韩式饺子🥟、芝士粟米🌽、紫菜饭团🍙、泡菜 望到图已经觉得超丰富。当芝士开始溶时,店员会帮手搞拌芝士,让芝士完美地包住每一条排骨,仲有拉丝效果,记得要热辣辣嘅时候快啲食呀😋😋😋🧡原只炸鸡 (莎莎菠萝酱+蜂蜜焦糖)$143识拣一定要食2个口味😂😂😂蜂蜜焦糖系世一,我每次都必点👍🏻👍🏻👍🏻松脆外皮带蜜糖香味,鸡肉嫩滑,口感湿润唔会干巴巴。 莎莎菠萝🍍系新口味,系酸酸甜甜沙律酱口味,都不错。如果钟意食甜炸鸡嘅朋友仔,呢2只味实啱哂🤤🤤🤤最后值得一赞系柜桶有独立包装手套🧤,湿纸巾,唔怕食到成手油,方便又卫生👍🏻
🧡芝士排骨锅 $318
望到图已经觉得超丰富。当芝士开始溶时, 店员会帮手搞拌芝士,让芝士完美地包住每一条排骨,仲有拉丝效果,记得要热辣辣嘅时候快啲食呀😋😋😋
🧡原只炸鸡 (莎莎菠萝酱+蜂蜜焦糖)$143