2011-03-19
㖊日打算同友人补祝生日, 朋友拣左呢间餐厅, 我又未黎过, 啱晒! 因为我钟意试新野!我地 4 个人点左, 1 个 pizza, 1 个 pasta, 1 个 salad 同埋 2 个 甜品服务生其实都 OK 既, 不过就唔钟意佢地做到好似想赶我地走, 其实又冇人等位, 唔洗我地一食完碟野就问我地系唔系收得, 又唔系成台都系碟,都唔知佢地搞咩?Bread - 系 Free 既, 朋友话好好味, 于是 order 左 3 次 refills, 佢地都好爽手咁比我地Caesar - 唔记得影相, 味道 okSpaghetti Carbonara - 餐厅冷气太冻, 好快已经唔热, d 味干晒, 味道打折, 不过意粉口感弹牙, 如果够热食就好好味Pizza - 唔记得咩 napoxxxxxx 系一个鱼既 pizza, 又系冻左, 好彩个 pizza 都够趣Torte di mele - 唔太甜, 个底好好味, 好香牛油味, 好似食 cookie 咁 Chocolate Fun - 朱古力雪糕劲朱古力, 好彩都唔算甜到入唔到口, 朱古力浆唔会一切就爆出黎咁, 唔错!
Caesar - 唔记得影相, 味道 ok