2024-06-13 136 浏览
呢到我以前成日都落来饮野,听朋友讲呢到的食物水准唔差,早左放工就过来食过晚餐,饮杯啤酒先💫💫粟米片🌽粟米片有少少辣味,香脆可口,配埋沙律酱,口感更佳😋鹅肝多士🍞鹅肝望落都唔细旧,仲有热辣辣烘过的多士,双重滋味😀🍟黑松露炸薯条望住厨师即叫即炸,真系好治疗,黑松露味道浓郁,口感脆卜卜,唔错✨板烧西班牙黑豚肉🐽伴碟都几靓,仲有薯容、沙律菜、茄子和翠肉瓜,肉质煮到有少少脆边,配埋独特的酱汁,食而不腻😌啤酒HEINEKEN🍻真系冻冰冰,送前菜同薯条一流💯餐厅装修得好有格调,我仲安排座BAR枱,好啱和朋友一边吃饭和聊天,大家不坊过来晚饭🔥🤤Channel 3 Tapas Bar & Restaurant (太子)📍太子通菜街228号地舖 #hkfood #旺角 #MongKok #旺角美食 #西班牙菜 #Channel3 #特色饮品#打卡 #相机食先 #香港#yummy #foodie #hkfoodie #channel3tapasbarandrestaurant #chill #酒吧 #太子酒吧 #酒吧美食

粟米片🌽
粟米片有少少辣味,香脆可口,配埋沙律酱,口感更佳😋

鹅肝多士🍞
鹅肝望落都唔细旧,仲有热辣辣烘过的多士,双重滋味😀

🍟黑松露炸薯条

板烧西班牙黑豚肉🐽

啤酒HEINEKEN🍻
真系冻冰冰,送前菜同薯条一流💯

📍太子通菜街228号地舖