2024-05-22
酸菜鱼迷既我岩岩先知道原来九龙湾有得食架~lunch time黎过下口瘾先><主要都系食午市套餐比较抵,有包埋饮品同饭/宽粉,而且所有套餐都可以自选辣度💕重庆烤鱼套餐都有半条鱼可以食,仲要分开左条骨,可以啖啖肉,肉质鲜嫩,鱼下面仲有配菜豆皮芽菜等等,唔会好辣💕青椒牛肉套餐牛肉比我想像滑口,下面都系拌有大量配菜,一定食得饱><💕酸菜鱼套餐重头戏黎啦~鱼质都系好滑,都大片既,呢个我地配左宽粉,好好味~💕重庆田鸡套餐我系第一次食田鸡,质感比起鸡肉再滑d,而且食落口甜甜地,不过首先要突破自己心理关口><💕凉拌鸡肾/凉拌肥肠鸡肾爽口,肥肠食落无异味,有好多青瓜伴碟~人均都系$80左右,份量多,味道唔错,可以一试~注意所有野都系重口味同油为主!!
💕重庆烤鱼套餐
都有半条鱼可以食,仲要分开左条骨,可以啖啖肉,肉质鲜嫩,鱼下面仲有配菜豆皮芽菜等等,唔会好辣 💕青椒牛肉套餐
牛肉比我想像滑口,下面都系拌有大量配菜,一定食得饱>< 💕酸菜鱼套餐
重头戏黎啦~鱼质都系好滑,都大片既,呢个我地配左宽粉,好好味~ 💕重庆田鸡套餐
我系第一次食田鸡,质感比起鸡肉再滑d,而且食落口甜甜地,不过首先要突破自己心理关口>< 💕凉拌鸡肾/凉拌肥肠
鸡肾爽口,肥肠食落无异味,有好多青瓜伴碟~ 人均都系$80左右,份量多,味道唔错,可以一试~注意所有野都系重口味同油为主!!