2020-03-25
一早已经听过重庆大厦咖哩既大名,所以今次过黎就谂住试下正宗既咖哩🤤睇左一轮就㨂左哩间7E咖哩王,入到去我同朋友就㨂左2个菜share食,我叫左个烧鸡,朋友叫左个芝士薄饼同香料鸡,另外再加多杯Mango lassi上菜都好快,我同朋友叫左一阵就已经上左个芝士薄饼同香料鸡个薄饼本身几有芝士味,但唔会好腻,加埋香料鸡d酱汁,食落劲夹又惹味个香料鸡d鸡肉又嫩,真系好正至于个烧鸡都好香口,食落又唔系热到食唔到,又辣辣地咁,好开胃,我自己觉得连埋芝士薄饼咁连住食都好正!个芒果lassi饮落好够芒果味但唔太甜,就算之后d冰溶左都唔会话好淡,有时食烧鸡食到辣辣地,饮番啖解辣都真系唔错总括黎讲食物质素都好好,晚市黎食都唔算好贵,份量都唔会太大,2个女仔食岩岩好,性价比唔错,我自己黎讲一定会再黎食!
上菜都好快,我同朋友叫左一阵就已经上左个芝士薄饼同香料鸡
个香料鸡d鸡肉又嫩,真系好正