2023-07-03 365 浏览
\ 是日靓晚 /今次黎到东涌,竟然见到平时最爱既Ebeneezers,即刻冲入去食先🤣系大学总有一间喺附近,大学回忆呀!入到去都系熟悉既味道😍呢日餐厅冇乜人唔洗等位,可能啲人出晒去玩😂好快侍应就安排左我地坐卡位。🐣Roasted Chicken with Chips $107每次都会嗌既定番item😝 薯条淋上满满既酱汁,绿色系Mint ,白色系garlic,dipdip下劲惹味 ,转头已经清碟!肉的份量中等,虽然铺满碟,但下面其实系薯条,如果多D就好喇!🥘Mixed Vegetables Curry $88 Roti $20一场嚟到点少得咖哩配薄饼😄 食完个鸡肉meat platter就嗌个菜啦!香浓既咖哩,绝配梗系薄饼😆今次叫左Roti,薄薄地,包住啲杂菜,再沾上咖哩汁,正👍  用手食劲地道,不过酱汁好似带微微肉味,唔似纯素,要注意一下。钟意重口味既朋友们一定要试吓😙
\ 是日靓晚 /

Roasted Chicken with Chips

Roti

一场嚟到点少得咖哩配薄饼😄
食完个鸡肉meat platter就嗌个菜啦!

Mixed Vegetables Curry
2023-07-01