2020-07-28
呢间舖头开舖无耐,我就买左个蛋糕庆祝老公生日,食过返寻味,之后我屋企的蛋糕都系订呢一间!佢地有现做现卖的生日蛋糕,记得第一次尝试系老公生日,正谂紧买咩蛋糕好,咁啱经过呢间新舖,见到有抺茶红豆蛋糕几特别,离屋企又近近地就买黎试下,半磅蛋糕竟然一百蚊有找!结果一食之下,全家人都大赞好食!个蛋糕底非常松软,啲抺茶cream 一啲都唔漏,仲有灯笼果同士多啤梨系上面,好好食!红豆馅非常足料,上面同中间都有一层厚红豆粒,谂起都回味无穷!之后仲试左佢地个粉红色士多啤梨蛋糕,卖相很吸引,味道当然系一样咁赞!今次我小朋友生日,已经系第3次食佢地的蛋糕,我订左个Elsa公仔蛋糕,出面闲闲地都四五百蚊个,呢间$298已经有个,做工仲好靓!个包装系全透明胶盒,一路攞返屋企,沿途啲人系咁望住,有种羡慕的目光!返到屋企,小朋友一见到好钟意,全家都食得好开心!蛋糕上面除了水果外,还有粒好好味的马卡龙!一粒当然唔系好够,我见佢有一盒盒的马卡龙卖,下次要买一盒成家好好分享。至于个蛋糕味道就当然系一样咁新鲜,咁好食!推介推介!!