2022-10-10
耘上环利源东街21号丰盛创建大厦地下6号舖中环食野都贵,饮杯coffee $50up, lunch set $150 up 唔系个个中环返工都系高层或者i-banker。 其实上环入面别有洞天, 集中了很多食肆, 一到中午便人头涌涌,好多附近返工架会来觅食,可以买外卖方便快捷。以平取胜,中午一个餐$40-50,有肠粉、捞米粉同秶饭。肠粉香滑有多款配搭,加埋秘制豉油酱汁, 有米香。牛肉肠粉, 牛肉几有咬口, 有D脂肪架牛肉片, 配架豉油好好食$40 麻辣手撕鸡捞米粉, 个麻辣酱好惹味, 米粉每条都吸收了酱汁每买第2个食物就会有优惠价, 人多好办事, +$17 加购秶饭, 大大个好实, 入面有肉松榨菜油炸鬼。整体味道合理,高级商业区,以此价钱定位也附合了要求同期望,我追求食得饱效率快,味道OK。佢环境比传统旧式粥品肠粉店干净很多, 食得安心。
上环利源东街21号丰盛创建大厦地下6号舖
以平取胜,中午一个餐$40-50,有肠粉、捞米粉同秶饭。