2024-09-15 1480 浏览
餐厅气氛设计独具特色,艺术感十足,营造出时尚放松的环境。Tiramisu Latte融合左浓郁既咖啡同丝滑既Tiramisu奶泡,带黎独特既口感体验,形成左完美既平衡。每一啖都可以感受到咖啡既苦涩同奶香既甜美交织,彷佛系度品尝紧经典既Tiramisu蛋糕。Tiramisu 梳乎厘梳乎厘既口感几轻盈,仲有几粒爆谷点缀,但我觉得Tiramisu味可以再加强一下。总之,这是一款既经典又创新的甜点,绝对值得一试。德州烧烤芝士牛肉 BurgerBurger完美结合左丰富既肉香同芝士风味。牛肉饼煎到外焦里嫩,肉汁丰盈,咬落去时口感鲜嫩多汁,令人陶醉。而融化既芝士则令成个Burger增添了丝滑既口感,令每一口都充满满足感。法式慢煮五香焗鸭可能系经过慢煮既关系,肉质嫩滑,入口即化,吸收埋调味料既丰富风味,带黎独特既香气同层次感。
餐厅气氛
设计独具特色,艺术感十足,营造出时尚放松的环境。

Tiramisu Latte

Tiramisu 梳乎厘