2020-01-27
收工过铜锣湾行街买Xmas party嘅礼物,行完街经过听讲玉桃轩嘅片皮鸭好抵食,就同朋友一齐试试佢!入面都几阔落,都坐得好舒服~率先上菜嘅系金牌脆皮烧腩仔🤩呢个个皮烧得好香脆,配埋烧腩仔嘅油脂香气,超!好!食!然后上嘅系黑椒西芹腰果牛柳粒,牛柳粒炒得唔会un,味道十分香浓,绝对系送饭之选👍🏻最后就系片皮鸭🤤份量真系好多,佢写系一只份量,会跟份皮同其他配料俾你,你仲可以加钱选二食架!但我冇加到😝鸭肉质好嫩唔会鞋,而且脂肪比例适中,鸭油香气扑鼻,依家谂返起都好想再食👅用个皮夹一片鸭,加上京葱、青瓜,再加少许特制酱料。包起整块放入口,多种味道混合,鸭嘅肥腴,刚好被大葱嘅清新中和。属有诚意之作👍🏻两个人食完超满足,捧住一大堆礼物同个快撑爆嘅肚腩返归噜🥰
两个人食完超满足,捧住一大堆礼物同个快撑爆嘅肚腩返归噜🥰