2024-05-10
今日黎到铜锣湾食拉面🍜🥟舖头入面嘅环境几好😃店员嘅服务都几好🫰🏻牡蛎白汤拉面:个汤底有好鲜嘅蚝味🤤同埋果粒蚝好好食😋略嫌蚝可以再多2-3粒🥹至于拉面软硬适中挂到d汤汁上去😛至于块叉烧就正正常常🤫豚骨辛拉面:至于呢个拉面其实姐系加左辣油嘅版本😂蚝嘅鲜味会比辣油抢左少少🤏建议唔洗加辣🤫豚肉煎饺:饺子系跟餐嘅😝煎饺煎得几香仲有少少脆👌🏻饺子除左有猪肉仲有少少蚝肉系入面🤩所以食落仲有淡淡嘅蚝香🥰白松露油厚烧牛舌丼:呢个丼饭每一啖都有好香嘅松露味🤤食完一啖又一啖停唔到口😳牛舌有6块左右同埋烧得好嫩😋个人黎讲钟意食呢个饭多过拉面😂🫢野菜广岛蚝饼:因为拉面个蚝好好食所以加点呢个蚝饼😝值得一提系店员主动攞左2个碟仔比我地食🥰呢个蚝饼用左好少粉炸所以保持到食物嘅鲜味🤩食落都好香口好好食呀😋🤤系略嫌份量露可以再多少少🥲😫两个人食唔够喉呀😂最后埋单400几蚊💰价钱同普通拉面店都差唔多💡Overall黎讲呢间拉面店嘅野食系唔错但份量会少左d🥲可能再加多少少野先够饱🫢推介个蚝饼🤩拉面叫番原味会更食到汤底嘅鲜味🤏店员嘅服务都好好会主动倒水比我地同埋礼貌都唔错👍🏻味道:8/10价钱:7.5/10服务:8.5/10环
味道:8/10
价钱:7.5/10