2023-07-23
⭐️熊本烧肉⭐️系一间行日本🇯🇵居酒屋风格嘅烧肉店 入到去已经好似返咗大家嘅「乡下」日本咁😂 餐厅用平板电脑落单 每款食材都有埋相睇 非常方便👍🏻 亦有围裙供应 店员好友善咁介绍放题详情 餐厅主打任食澳洲和牛、日本和牛 我哋好快就拣好咗啦✨120分钟熊本精选烧肉放题 $298/位✨一开始每款肉类都试下 分别点咗牛、猪、鸡 肉类一上枱卖相同摆盘都好靓 烧完食落好Juicy又唔韧 推介「牛五花」同「薄切牛小排」除咗肉类🥩 虾🦐同鱿鱼🦑都好新鲜 必点!另外其他小食都非常出色 好似稻庭乌冬 清酒煮蚬 唐扬鸡块 流心芝士年糕等等 好味到点完再点😂 烧到一半店员仲会主动帮你换网饮品🥤系任饮嘅 种类方面有好多选择 亦有自家制嘅茶类饮品 🏯环境:布置得好有心机 好多日系嘅漫画人物同摆设 抽风嘅设计亦好有心思 对正个炉 咁就唔会咁大油烟味 另外空间阔落 适合同朋友或者家人一齐享受yummy嘅放题📍位置:交通方便(铜锣湾站对面就系)🏷️价钱:呢个价钱好抵食 加$28可以食埋刺身 加$38仲可以任食澳洲和牛放题!另外见隔离枱食紧✨日本和牛放题✨好吸引 下次要再嚟试吓😁
✨120分钟熊本精选烧肉放题 $298/位✨
除咗肉类🥩 虾🦐同鱿鱼🦑都好新鲜 必点!
饮品🥤系任饮嘅 种类方面有好多选择 亦有自家制嘅茶类饮品
📍位置:交通方便(铜锣湾站对面就系)