2023-12-16
铜锣湾同马鞍山都有分店既既手工汉堡店🙌🏻 店入面有两个”撚手汉堡”同”摇奶圣手”既招牌好吸精🤣🤣-新鲜黑松露牛肉汉堡 $148撚手牛肉汉堡 $88店员推介近排出左个限定新鲜黑松露牛肉汉堡, 系用新鲜黑松露整, 真系一块块真材实料🙌🏻🙌🏻 个牛同蘑菇都好juicy!!仲夹埋菠菜食落无咁漏🤣另外佢个撚手汉堡超级足料!!影出黎已经feel到好澎湃🤤🤤蛋, 烟肉同生菜🍳🥓全部都好新鲜!🍟新鲜黑松露薯条 +$92🐣孜然一口鸡 +$34虽然佢个黑松露薯条少贵🙊🙊但系唔系好hea咁比黑松露酱你点, 系真系落左一块块新鲜既黑松露!!不过相较之下我中意食个一口鸡多d💕炸得啱啱好同埋个酱好好食好快食哂🤣🤣🍫阿华田朱古力milkshake +$48Lime soda (跟餐free)最后佢个milkshake好滑, 同埋唔系甜到漏油果款🤣嗌一个milkshake一个lime soda同fd share可以过下口瘾得黎又唔会咁肥😌
新鲜黑松露牛肉汉堡 $148
撚手牛肉汉堡 $88
🍟新鲜黑松露薯条 +$92
🐣孜然一口鸡 +$34
🍫阿华田朱古力milkshake +$48
Lime soda (跟餐free)