超地道日式居酒屋🏮超级还原日本嘅感觉🇯🇵未去到旅行要止下瘾先( ᵒ̴̶̷̥́ _ᵒ̴̶̷̣̥̀ ) 好多种类有特色 炸串 牛肠锅唔系度度都食到 而且真心唔贵‼️一定要book枱 平日夜晚都好多人嘅居酒屋证明系好嘢🥳❣️炸博多地鸡鸡全翼 $64❣️盐烧牛舌 $98居酒屋必食牛舌同鸡翼🔥☺️ 尤其送酒一流🤤牛舌烧得好靓 配咗葱花芝麻葱油柠檬好多变化🍋👅 爽口又有油香嘅感觉欲罢不能‼️鸡翼都好靓 皮薄脆肉嫩 感觉有做运动嘅鸡🐣 ❣️铁盒蒸日本生蚝 $220@6生蚝超肥美 末蒸之前店员仲连壳俾我哋睇 (应该想证明新鲜?)🦪应该系半熟其实食落同生冇太大分别🤣 每粒都超creamy 钟意食🦪嘅可以试吓日本出品🇯🇵 而且算比较抵食✅❣️铁板海鲜明太子 $98❣️明太子芝士玉子烧 $98明太子爱好者要叫(๑╹︎ڡ╹︎๑) 铁板海鲜明太子同想像中唔同 系用咗山芋之类有啲似海鲜煎饼🦑🦀🦐 再加上明太子酱同蛋黄整体系比较湿润💦 都几多海鲜饱肚㗎🤣玉子烧就成日食啦🥰 要赞呢度好大份 fluffy 明太子同芝士都超多(☉︎౪ ⊙︎) 很🆗炸串❣️日本鸡蛋猪肉卷$38❣️黑和牛 $48后悔冇试多几款🥹 香港好少食到炸串🍢 呢度都系专门店 非常推荐想试嘅朋友‼️
超地道日式居酒屋🏮超级还原日本嘅感觉🇯🇵

❣️铁盒蒸日本生蚝 $220@6
明太子芝士玉子烧

❣️铁板海鲜明太子 $98
❣️明太子芝士玉子烧 $98
明太子爱好者要叫(๑╹︎ڡ╹︎๑)
日本鸡蛋猪肉卷

炸串
❣️日本鸡蛋猪肉卷$38
❣️黑和牛 $48
后悔冇试多几款🥹 香港好少食到炸串🍢
呢度都系专门店 非常推荐想试嘅朋友‼️
蛋喺超多人嗌🍳 真系技巧满分 打卡一流📸 日本蛋加少少盐已经好好食🤤 仲要有层轻盈嘅炸皮同薄猪肉 呢个价钱真系手工心机都唔止( › ·̮ ‹ )
炸串好难影到内在美 和牛都好食的🐮🤣

❣️天妇罗炸虾卷寿司 $128
最后食返少少carbs收尾🤏🏻 炸虾好大条鲜甜☺️感觉系刺身级🦐 虽然紫菜就淋咗但都火速食晒( › ·̮ ‹ )

❣️Calpis grapes sharikin $68
❣️乌龙茶烧酎 $68
酒就系酒 唔好成杯咁果汁hea我‼️ 呢度酒味够又好饮 非常满意🍶🍹
仲有kirin frozen beer少见🍻✅
盐烧牛舌