🙌🏻今日同大家介绍一间揾铜锣湾嘅楼上铺烧肉,🥩佢哋主打烧肉放题,舖头装修放咗好多动漫元素。✨食物选择好多之余,质素亦都唔错,🥰啱晒各位大胃王同埋大家成班人一齐去聚会。.🐷精选熊本放题+澳洲和牛放题 👅8/10$298+$38 .✨落单好方便,用返舖头提供嘅iPad 拣自己想食嘅嘢就可以。🥰 一份嘅嘢食你都唔会好多,可以两块两块咁样叫,🤣咁就可以试多啲唔同嘅嘢食。🐮牛肉方面,我哋推荐和牛肩胛同埋和牛封门柳。🐷 猪肉嘅话北海道嘅日本豚柳都相当唔错,烧完之后油香味十足。🙌🏻除咗最普通嘅猪肉牛肉,🥳佢哋好特别嘅仲埋牛小肠,同埋牛大肠。👍🏻呢两样喺香港都比较少见,口感同埋味道都非常唔错。✨熟食嘅选择亦都好多,💕芝士年糕、炸虾、烧菠萝同埋布朗尼都推荐大家可以一试。
🐷精选熊本放题+澳洲和牛放题 👅8/10$298+$38