📍亚猪妈私厨 (元朗)元朗锦田吉庆园250号盈汇坊地下G1号舖==============================今日秋高气爽🍁,所以就带埋主子🐶去锦上路郊游下,第一站就当然系要食饱饱先,我地去到盈荟坊见到呢间私房菜门口露天座位好多毛孩朋友仔,所以就决定同主子系到食午餐喇🤩🤩==============================环境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️呢到环境非常舒适,有小桥流水而且仲清风送爽,座位又好阔落,主子自己一个坐都唔惊会郁两郁就跌落地,餐厅职员对毛孩都好友善🫶🏻🫶🏻食物⭐️⭐️⭐️⭐️见到呢到环境禁好都有d担心食物会比较贵,但睇完餐牌发现原来价钱都系$60-$70左右,好感动🥹🥹招牌蒜香味窑鸡饭🐓鸡髀肉质嫩滑入味,白饭都好软熟,而且仲预先加左d鸡汁系饭到,饱肚好味🤤招牌叉烧饭🐷叉烧软淋多肉汁,叉烧汁又唔会太咸,捞饭好正😊
📍亚猪妈私厨 (元朗)
元朗锦田吉庆园250号盈汇坊地下G1号舖

环境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

食物⭐️⭐️⭐️⭐️

招牌蒜香味窑鸡饭🐓

招牌叉烧饭🐷
叉烧软淋多肉汁,叉烧汁又唔会太咸,捞饭好正😊

2023-11-12
用餐时段