📍北角-Antidote @antidote_inhk前几日同朋友去咗位于北角嘅韩国Cafe~ 📍Antidote!! 一入去就觉得好cozy~ 另外眼见大部份嘅店员都系韩国人💞🇰🇷而且service都好nice!!!🍲炖排骨锅 $388一入到去真系见到每枱一锅💞😍我哋都唔执输!叫咗炖排骨锅⭐️🍲有4大件排骨!排骨嘅肉质好腍!另外锅入面仲有薯仔🥔同韩式粉丝!怕唔够饱嘅朋友仔 可以额外加钱加拉面🍜!🍗黑芝麻炸鸡 $165果日仲叫咗炸鸡添!有原味同Antidote Signature口味-黑芝麻炸鸡(●°u°●)​ 」💞真心第一次试依种口味嘅炸鸡!嫩滑嘅炸鸡包住浓浓嘅黑芝麻酱!好神奇地食落去有解腻+解热气嘅作用 食完一件接一件😋😋😋🍸Goolet of Fire $188喜欢饮酒嘅朋友 依间Cafe有好多唔同嘅Cocktail/米酒/Wine等等选择!我就拣咗依杯打卡一流嘅Goolet of Fire🍸✨除咗影相靓之余 饮落去嘅味道系淡淡嘅甜同酸味!🍹Yellow Flower $38唔钟意饮酒嘅朋友 Antidote都有好多Mocktail拣 而且价钱好抵!依杯Yellow Flower柚
📍北角-Antidote @antidote_inhk

🍲炖排骨锅 $388

🍗黑芝麻炸鸡 $165

🍸Goolet of Fire $188

🍹Yellow Flower $38
唔钟意饮酒嘅朋友 Antidote都有好多Mocktail拣 而且价钱好抵!依杯Yellow Flower柚子味好浓!
————-
📍北角-Antidote @antidote_inhk