2019-10-03
小妹同男友都好钟意食辣😂😂😂😂 小妹妈咪推荐食呢间 可惜行左几次都无开门 今日我地终于见到佢开门 铺仔细细有几张枱 但都有几个人系到等紧外卖 食物好香!令我有啲期待open kitchen关系 啲餐牌都几油淋淋 墙上面其实都show哂有咩食 最好都系眼看手勿动😂😂😂八成食物系串烧 即叫即制既仲有手撕鸡同埋皮蛋等川菜小食等左大概二十分钟先有得拎外卖有部分串烧买二送一 但只限同款 我地叫左鸡同牛 两款都好UN 晤好食 有啲overcooked 翠肉瓜无得输既 都烧得juicy 调味要左少辣 都几惹味 无辣到飞起尖椒皮蛋好食! 皮蛋系流心皮蛋 偏辣既 叫左例牌手撕鸡 鸡肉嫩滑 呢个反而无乜特别 鸡味偏淡 辣味亦晤突出荞麦面反而好惊喜 因为肚饿 所以叫左原个 $20我以为佢系就甘煮一个面 估晤到有调味 辣得好过引😍😍😍 食左$170 晤算好平 但串烧系香港不嬲都系不合理地贵 佢晤算做得特别好 如果再番黎会食番荞麦面😂😂😂
八成食物系串烧 即叫即制既
仲有手撕鸡同埋皮蛋等川菜小食