2008-09-21
well, 我同bb一向都好著重食物既quality架,就算平都可以好味~ 今日只系因为顺路食左呢个铁板牛扒餐, 饮左酥皮汤同加埋雪糕凉粉红豆冰~~~~um~~~个牛扒都几lum同几好味ge~ 不过簿左少少..haha另外仲要bb切晒比我食呀.....HAHAHAAAAA开心晕!!上面仲有个焗薯ge~ 不过我觉得佢g多d沙律酱比我会好d,,, 因为冇味架!!个酥皮汤就麻麻地热ge, 同埋超多油, 不过我太钟意carbohydrates类既食物..同埋好耐冇饮过白汤, 所以都okay 啦~~至于个饮品, 几好味wor, 比我想像中好, 仲要个雪糕okay大架!!只可惜我唔好凉粉haha最后补充一句, 我同bb系好浪漫咁两个人share一个餐的!!i mean个餐唔系极好食,但系真系食得饱ge, 好彩冇一人一个餐又食净晒啊!!