2022-04-17
📍铜锣湾Preface Coffee & Wine 🍷 ☕️ 呢一间Cafe相信好多foodie朋友仔都听过🤍超就脚 位于铜锣湾时代广场对面~ 而且环境宽躺💕🥗Tuna Salad 吞拿鱼沙律 就算轻食主打 份量都足够女仔食💕有吞拿鱼,糖心蛋同埋薯仔蕃茄同菜等等 非常之足料~ 想食清啲嘅朋友仔不妨试吓!另外都有一个option系吞拿鱼可以转牛油果 素食Friendly🥰🥰🥰🫕Chilli Hotdog 🌭 朋友叫的🤍包身比较硬(´・_・`)☕️Hot Mocha呢一杯系我朋友嗌嘅~ 佢饮落口第一啖就觉得朱古力味好重!相比起其他cafe嘅朱古力做得更出♪( ´θ`)ノ可以一试!🚦Hot Latte (single shot) 就咁睇就见到barista嘅技术超班!就算影相影咗五六分钟 都完全冇气孔~ 饮落口依然十分之绵密🐏Total: 🏷$180🤍题外话~ 店员好Nice!态度好好!值得一去♪( ´θ`)ノ📍G/F & 1/F, The Sharp, 11 Sharp Street East, Causeway Bay, Hong Kong, Hong Kong
🥗Tuna Salad 吞拿鱼沙律
🫕Chilli Hotdog 🌭
朋友叫的🤍包身比较硬(´・_・`)
☕️Hot Mocha
🚦Hot Latte (single shot)
Total: 🏷$180🤍