同男朋友bookmark左呢间餐厅一段时间,今次终于食到🤣呢间餐厅平日夜晚黎讲都几多人,建议book定位,否则就要等下喇😅餐厅面积细细地,但唔会坐得唔舒服,即使我地2个人佢都俾张4人枱我地,所以都可以同隔离保持返距离😊6:20pm入座仲有位,但之后越黎越多人😆🥩吉列炸牛扒定食 $188呢个价钱系包埋前菜、沙律同饭素伴饭,好丰富,唔惊食唔饱🥰吉列牛既外皮呈金黄色,炸得好香脆,上枱时大约3成熟😆将牛扒放上铁板烧到自己喜欢既熟度,我烧左大约3-4分钟,食落口外脆内嫩,几juicy,亦都够晒热辣辣😆另外配埋盐同烧汁,更惹味😚🍚饭素伴饭不得不提呢碗饭素伴饭😮饭素份量多,食落口好香好惹味😋连埋炸牛扒食一流🤤👍👍🥩顶级板腱牛扒定食 $215店员推介5成熟🙌🏽冇介绍错😧切开嫩红色,肉质好软腍,牛味香浓,加上成块牛扒系厚切,咬落口肉汁满满👍我几中意伴埋盐,更加香口😆🍗蜜糖蒜香鸡翼 (随饮品附送)🌟而家做紧优惠,惠顾非酒精饮品会送小食一份,有得拣原味薯条/和风紫菜薯条/蜜糖蒜香鸡翼2只🌟鸡翼好Ok😍鸡皮超香脆,好够热,鸡肉嫩滑,加上有蜜糖味,好惹味🔥🥤柚子梳打 $35食左咁多牛扒同炸野,叫返杯梳打减一减腻

6:20pm入座仲有位,但之后越黎越多人😆

🥩吉列炸牛扒定食 $188
呢个价钱系包埋前菜、沙律同饭素伴饭,好丰富,唔惊食唔饱🥰
吉列牛既外皮呈金黄色,炸得好香脆,上枱时大约3成熟😆

🍚饭素伴饭

🥩顶级板腱牛扒定食 $215
店员推介5成熟🙌🏽冇介绍错😧
我几中意伴埋盐,更加香口😆

🍗蜜糖蒜香鸡翼 (随饮品附送)

🥤柚子梳打 $35
食左咁多牛扒同炸野,叫返杯梳打减一减腻,杯柚子梳打做到呢个效果👍够晒清爽,仲有柚子肉食,满足🥰
2021-10-20