2024-10-07 580 浏览
今日喺YOHO食饭周围都好多人,我见到家上海永远都咁多人,我就去咗攞张飞先谂住同屋企人一齐食。终于等咗一个半钟之后就有得入去食,首先当然叫咗佢最招牌嘅小笼包!见住啲师傅即刻整都觉得好新鲜一送到嚟嘅时候热辣辣一咬入去啲汁爆晒出嚟真系好好味!然之后仲嗌咗一个红油抄手炒饭斋菜炒年糕担担面红水晶肉。要赞一赞佢所有食物都好热,同埋𠮶个水晶肉唔系周围都有得卖,通常以前我永远都会喺鼎泰丰度食,但之后鼎泰丰都冇咗,竟然俾我揾得返香港仲有地方买呢啲水晶肉!再讲佢个炒年糕唔算太油腻,我一个人都食得晒半碟😍系一个位有少少失望佢啲冷气唔系好够冻同埋有限时,下次希望唔使等位等咁耐嘅话我都有机会再嚟食试吓佢嘅甜品都好😁