2022-07-04
🤎𝘾𝙝𝙚𝙪𝙣𝙜 𝘾𝙝𝙖𝙪 𝙏𝙤𝙪𝙜𝙝 𝙂𝙪𝙮长洲铁汉🤍️近日再访长洲,想试吓新嘢。路过见到有一间新开、主打串烧嘅餐厅。门口嘅装修几有心思,放满咗串烧水成功吸引我入去食嘢😆𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭由于长洲太多嘢食啦,今次净系试几样野先😋流沙奶黄脆脆平安包✨($28) 一入到去即刻俾呢样吸引咗😍,平安包就食得多但炸嘅都系第一次,炸到外脆内软流心好正🤤釜烧咸黄腊肠饼✨($28) 腊肠配咸蛋黄好难唔好食,卖相几得意,可以一试 !😆椰汁流心球✨($18) 就算炸过都可以保持到佢本身烟韧嘅质地,但嫌椰汁唔好浓,偏淡味~辛辣明太子手羽($18)明太子都好足料,辣辣地好惹味👅另外,都叫咗鸡软骨串($15)、霜降一口牛($22),味道唔错但冇咩特别就唔详写啦。食物整体唔错,都几有新意,但价值偏贵,路过都可以试吓😁𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙏𝙖𝙨𝙩𝙚: 8/10𝑪/𝑷 : 6.5/10𝙀𝙣𝙫𝙞𝙧𝙤𝙣𝙢𝙚𝙣𝙩: 8/10
𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭
𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭𝙭