2024-11-04 179 浏览
打算入佐敦食过早餐。见到在澳洲牛奶公司条长龙(我没打算去食澳牛的,只是平时经过会惯性看看条队有几长)意外地发现队尾有间恒香冰室分店开左,就入去试下。男友叫左D餐:沙嗲牛肉面🍲炒蛋转太阳蛋🍳方包🍞方包有惊喜🤩热度适中🤭牛油同方包有烘过🤗沙嗲汤底既味道都唔错,唔系死咸,感觉个汤底都几有心机调味😌因平时早餐有食方包都无咩特别🙃第一次试而间餐厅我就叫左G餐:双并汤面餐➡️自家制叉烧及厚切午餐肉见到「自家制」及「厚切」所以就选择左而两个😗叉烧是甜味,似用叉烧酱整,佢唔系烧味店那种,似屋企可以整到𠮶种。厚切午餐肉系一块圆形既半块。灯光舒服💡虽然里面大概可能有十张枱,但都好整齐👍不过无卡位就唔会考虑入黎食😛整体黎讲,我觉得唔错,会有想再帮衬😄😄