Nonsense

餐厅: Nonsense
资讯:

高质又抵食嘅蛋糕之选! 重点系每日有现货!三访eat.nonsense啦!有睇之前两次分享应该知呢间煲仔饭&卷蛋好高质✨今次好开心受邀试食佢哋嘅软心巴斯克蛋糕!(未受邀我其实都已经bookmark咗打算食🤤今次拣咗三重奏嘅软心巴斯克开心果吉士超高质!成个cake唔使$200真心抵推荐大家买嚟庆生!-🎂【软心巴斯克开心果吉士】$198 (5”)蛋糕面有少少水果点缀 简单又靓!本身以为水果系装饰会普通 点知啲士多啤梨劲甜!!!一切开见到横切面已经流哂口水!个软心效果真系做得好好🤩第一啖试咗开心果吉士先!好滑好Rich😍巴斯克部分好软滑 芝味香浓~ 最顶仲有焦香厚饼底好加分!!! 多种口感正好多~吉士+cheese cake一齐食 芝士味会有啲抢🙈开心果控直接买全个开心果味应该仲满足!(我自己都打算下次试全开心果味巴斯克/ 卷蛋🤤除咗开心果 吉士仲可以拣抹茶 朱古力 伯爵茶
高质又抵食嘅蛋糕之选! 重点系每日有现货!

三访eat.nonsense啦!
有睇之前两次分享应该知呢间煲仔饭&卷蛋好高质✨
今次好开心受邀试食佢哋嘅软心巴斯克蛋糕!
(未受邀我其实都已经bookmark咗打算食🤤
今次拣咗三重奏嘅软心巴斯克开心果吉士
超高质!成个cake唔使$200真心抵
推荐大家买嚟庆生!
🎂【软心巴斯克开心果吉士】$198 (5”)
蛋糕面有少少水果点缀 简单又靓!
本身以为水果系装饰会普通 点知啲士多啤梨劲甜!!!
一切开见到横切面已经流哂口水!
个软心效果真系做得好好🤩
第一啖试咗开心果吉士先!好滑好Rich😍
巴斯克部分好软滑 芝味香浓~ 最顶仲有焦香
厚饼底好加分!!! 多种口感正好多~
吉士+cheese cake一齐食 芝士味会有啲抢🙈
开心果控直接买全个开心果味应该仲满足!
(我自己都打算下次试全开心果味巴斯克/ 卷蛋🤤
除咗开心果 吉士仲可以拣抹茶 朱古力 伯爵茶