2024-05-14 108 浏览
见佢哋5月做紧开心果特别menu就去试了,食完真系超级惊喜!希望可以变长驻menu🥹最特别系佢哋个开心果酱极香浓,又唔会太甜,入面仲夹杂大量开心果碎碎,我相信本身唔特别钟意食开心果嘅都会爱上同食晒成个set🤣🤣📌一个set两个人做下午茶都饱到呕,唔建议食完嘢去🫡📌题外话店员超nice超温柔😛-开心果Menu Set $250 (5月期间限定)🍮开心果千层蛋糕个人最最最欣赏呢个千层蛋糕!成个蛋糕好厚实,层层分明,千层皮做得好薄,啲cream又软滑😻最精彩系cream入面每一层系有大量开心果碎粒!每一啖都极浓开心果味,又唔会太甜太腻🤤🧇开心果牛角包窝夫窝夫系即制又热又脆 入面真系似牛角包咁样一层层超松软 净系个窝夫底都已经冇得输!😭一样再配上超浓开心果酱+开心果粒!又好食又打卡able😚诚意推介 必食!🫕开心果Latte饮落去似系开心果奶,完全冇咖啡味🤣啱晒唔太好咖啡嘅我哋 记得搅匀先饮!🥧tiramisu当日下午去开心果味卖晒😭不过可可味tiramisu都系佢招牌甜品 咖啡味超香浓!口感都好幼滑
📌一个set两个人做下午茶都饱到呕,唔建议食完嘢去🫡
📌题外话店员超nice超温柔😛
开心果Menu Set $250 (5月期间限定)

🍮开心果千层蛋糕
开心果千层蛋糕