2023-12-07
话说同朋友唔想谂食咩。。。又突然谂起尖沙咀呢间 outback 唔会太多人。。。就一行四人嚟呢到食个晚餐啦!😁😁😁Outback 梗系食过。。。味道都唔会太差。。。但真系要多人 d 先敢嚟。。。因为佢嘅份量都几多下。。。🤣🤣🤣今次叫咗个用汇丰卡有优惠嘅豪华海陆拼盘套餐,本人感觉都几抵有虾,有鱼,有蟹和 ribs.....都系$6xx左右。。。个蟹脚仲暖的。。。肉质鲜甜。。。都新鲜。。。其他咸食都ok...我哋仲叫咗个 burger,不过挂住食唔记得影相。。。😂😂😂呢个跟餐送嘅 cheesecake 就麻麻......份量虽大。。。但实在偏甜。。。同埋好似放咗好耐。。。有 d 雪味。。。小朋友想食雪糕 brownie 。。。所以就叫咗个。。。不过唔系我钟意食嘅外脆内软嘅口感。。。我就一般。。。但小朋友当然好钟意啦!因为有朱古力&雪糕。。。😂😂😂个 Strawberry Smoothie 都好 fresh。。。整体都算满意!
因为有朱古力&雪糕。。。😂😂😂
整体都算满意!