2016-08-09 1820 浏览
终于day off 日子,一早想试沙田果间火锅架喇,因为每次都好多人等位,所以早早约fd去攞位,门口女仔同我地讲大约20分钟有位可以去行下再返黎,心谂几好喔唔洗起到等咁闷,同朋友行咗一阵返黎岩岩好 简单介绍完餐牌我地就决定食第二款特级牛肉同包埋海鲜任食,未食都开始兴奋带我地入座之后,职员就同我地讲可以出去拎定配菜同饮品食好好礼貌大👍上菜速度又快食物上晒当然手机食先架喇好喇,我要开动先喇,海鲜同牛肉都好新鲜,本人钟意觉得海鲜既带子最好味,牛肉又重味喔,最后当然要食买甜品喇,贪心的我一次过试晒五款味道,实再太满足喇,偏爱有芒果只味。其实一间餐厅食物味道固然重要喇,但系招呼好客人都系一件好重要的事,觉得呢间餐厅起招呼客人呢方面真系做得唔错👍咁餐大满足喇,下次一定会再黎。
食物上晒当然手机食先架喇

咁餐大满足喇,下次一定会再黎。
2016-08-06