2021-06-15
因为个人比较懒,唔想慢慢拣野食,一坐底就叫左二人套餐,大家可以开心share食, 先上餐汤,仲有沙律,食住等主菜,忌廉汤同沙律都好开胃,忌廉汤加上南瓜蓉,正呀。 即磨芝士黑松露野菌大啡菇忌廉意大利饭意大利煮得唔错,个汁都好creamy,加上野菌大啡菇,都好夹既味道。 安格斯牛肉手工竹炭汉堡二人餐4选一都有汉堡,仲有薯条角配添。汉堡都好足少料,安格斯好大块好厚,而且肉质好滑,仲系新鲜煎起既,加上厚厚芝士,个burger都几好食。另外都加左个小食拼盘,炸鸡块,香肠,薯角。两个人一齐分就岩晒,叫都个main食吾落,一份拼盘岩晒蜂蜜红枣茶,芒果荔枝梳打两杯饮品,我地两个都拣左冻饮,因为实在太热太热啦。梳打就爽,加上酸酸甜甜既口味,令人爱不释手。 雪山心太软绿茶心太软,比起朱古力特别,而且只系每份加$28就有,上面仲有一球雪糕添。一人一份,大家都好饱了,继续欣赏下可受既猫咪。系等食既同时,当然有好多可爱既朋友系度行黎行去,但唔知点解佢好钟意我个袋,二话不说就摊左上去,然后动也,不动,超可爱。最后我想拎个袋,但佢仍然唔肯走。
因为个人比较懒,唔想慢慢拣野食,
一坐底就叫左二人套餐,
大家可以开心share食,
先上餐汤,仲有沙律,
食住等主菜,忌廉汤同沙律都好开胃,
忌廉汤加上南瓜蓉,正呀。
即磨芝士黑松露野菌大啡菇忌廉意大利饭
意大利煮得唔错,个汁都好creamy,
加上野菌大啡菇,
都好夹既味道。
安格斯牛肉手工竹炭汉堡
二人餐4选一都有汉堡,仲有薯条角配添。
另外都加左个小食拼盘,
蜂蜜红枣茶,芒果荔枝梳打
两杯饮品,我地两个都拣左冻饮,因为实在太热太热啦。
梳打就爽,加上酸酸甜甜既口味,令人爱不释手。
雪山心太软