2015-05-08 436 浏览
霞飞因为铺面够大,除非大时大节一般都好少坐满,平日更加唔需要等位,唔想等位既时候黎就岩哂啦。今次嗌左碗担担面,味道够浓,但辣味几乎冇乜,钟意食辣既我就有小小失望啦,份量都唔错,女仔自己食一碗都已经够饱。另外嗌左两个特价小菜,分别系黑醋骨同埋凉拌茄子,黑醋骨岩岩上台既时候热辣辣,份量都好多,酸酸甜甜咁。凉拌茄子真系要大赞!冻冰冰咁,上面啲汁极好食,连平日唔多钟意茄子既哥哥都食左几旧,十级开胃,因为系冷盘既关系,上菜速度都极快呀。最后既松子鱼,卖相已经不得了,$178一条,以呢个份量同质素黎讲真系唔算贵。啲汁酸酸甜甜咁,用黎送饭真系一流,不过即叫即整,就要等耐啲先有得食啦。晚饭最后仲送西米露俾我地,味道都唔错架。

晚饭最后仲送西米露俾我地,味道都唔错架。
2015-05-04
  • 松子鱼