呢间装修好似CAFE既木系台式火锅🪵干净企理,枱同枱之间既距离都几阔落👍🏻墙身仲刻有立体既意思字句,都几有特色唔食得辣既朋友可以同我地一样😂叫鸳鸯锅酸菜白肉汤同牡丹美人锅😚酸菜白肉汤味道好出😳基本上唔洗另点调味肉都吸晒个汤味😍香浓既酸菜味更加令胃口大开☺️如果想清甜滋养就+$18 牡丹美人锅😎我地拣左「馔.和牛.吃到饱 $358 」🐮🐮叫呢个餐可以额外+$6有特饮,拣左乌龙珍珠奶茶同荔枝椰果红茶比出面抵好多🥹未叫已经先有一碟大大既澳洲和牛肩胛肉眼!必推!其次无骨牛小排﹑月见封门柳﹑嫩肩里肌肉,都系必点精选!牛既肉质鲜嫩,牛香浓厚,色泽靓,食呢几款都已经回晒本!🤣🤣仲有任食海鲜包括原只駅前海老、福隆沙白,都相当新鲜同大只!之前未食过松露墨鱼滑,味道有惊喜,好香浓既松露味,佢有唔少既台式特色小食炸物,柯仔煎、葱油饼、各种丸物、鸡物、饺物😌😌仲有台湾最出名既平价饱肚恩物:邪恶肥美既鲁肉饭😍真系唔系间间台式火锅都有,基本上台湾出名既都有晒🤭甜品芋圆都有几款配搭,大满足😚😚全程都坐得好舒服,抽气做得都唔错,个身唔会好大阵味~👍🏻👍🏻
呢间装修好似CAFE既木系台式火锅🪵
干净企理,枱同枱之间既距离都几阔落👍🏻
墙身仲刻有立体既意思字句,都几有特色

唔食得辣既朋友可以同我地一样😂
叫鸳鸯锅酸菜白肉汤同牡丹美人锅😚
酸菜白肉汤味道好出😳
基本上唔洗另点调味肉都吸晒个汤味😍
香浓既酸菜味更加令胃口大开☺️
如果想清甜滋养就+$18 牡丹美人锅😎
我地拣左「馔.和牛.吃到饱 $358 」🐮🐮
叫呢个餐可以额外+$6有特饮,
牛既肉质鲜嫩,牛香浓厚,色泽靓,
食呢几款都已经回晒本!🤣🤣

仲有任食海鲜包括原只駅前海老、福隆沙白,
都相当新鲜同大只!
之前未食过松露墨鱼滑,
味道有惊喜,好香浓既松露味,
仲有台湾最出名既平价饱肚恩物:
邪恶肥美既鲁肉饭😍

真系唔系间间台式火锅都有,
基本上台湾出名既都有晒🤭
甜品芋圆都有几款配搭,大满足😚😚
全程都坐得好舒服,抽气做得都唔错,
个身唔会好大阵味~👍🏻👍🏻