2023-12-18
今日系与男友既拍拖日,全日都系深水埗行街街,跟住睇埋戏,再夹埋公仔🤩全日既行程好丰富,玩到顶唔顺要坐阵,兜左一圈唔知边度有位,上网睇到一间叫「在」,见到呢间餐厅都几特别,见咁岩有位又无咩人,咁就系度食,系呢度巧合地都岩我地口味,所以今餐就系度解决吧🤣🤣😋鳗鱼玉子一丁坐坐下呢度又几舒服,有阵阵天然既凉风吹过,呢间餐厅都好舒服,菜式都好吸引,我叫了一个鳗鱼玉子一丁,成条鳗鱼放系上面,仲有成碗既蛋浦到沟晒,相当好食!😋打抛猪肉太阳蛋饭男朋友就食饭,呢一份好有阳光气息既太阳蛋饭,仲有好多肉碎配料,饭量满满,成个饭既份量都相当多,食得好饱 !😋菠萝梳打菠萝梳打,呢种饮品系咁样先至算得上系真正嘅滋味😍。话说而家人人口水直流,净系见到佢个金黄色嘅颜色就已经叫人心痒痒。集鲜甜果汁、清爽气泡喺一体,一口饮落正正😄!而家天气冻冻地,真系要嚟杯菠萝梳打先至够格💯。配埋菠萝嘅独特酸甜,再加上清怡嘅梳打,歪啱洽洽。而且佢见到人就开口笑😆,就好似睇到你嘅好朋友咁,总系咁开心咁。最后我唯一想讲嘅就系,想尽享生活,怎少得咗菠萝梳打呢?无论系大日子或者平时,一杯菠萝梳打款款到令人心情愉快🤗!亲身尝试过嘅你,一试成主题啰
坐坐下呢度又几舒服,有阵阵天然既凉风吹过,呢间餐厅都好舒服,菜式都好吸引,我叫了一个鳗鱼玉子一丁,成条鳗鱼放系上面,仲有成碗既蛋浦到沟晒,相当好食! 😋打抛猪肉太阳蛋饭
男朋友就食饭,呢一份好有阳光气息既太阳蛋饭,仲有好多肉碎配料,饭量满满,成个饭既份量都相当多,食得好饱 ! 😋菠萝梳打
菠萝梳打,呢种饮品系咁样先至算得上系真正嘅滋味😍。话说而家人人口水直流,净系见到佢个金黄色嘅颜色就已经叫人心痒痒。集鲜甜果汁、清爽气泡喺一体,一口饮落正正😄!而家天气冻冻地,真系要嚟杯菠萝梳打先至够格💯。配埋菠萝嘅独特酸甜,再加上清怡嘅梳打,歪啱洽洽。而且佢见到人就开口笑😆,就好似睇到你嘅好朋友咁,总系咁开心咁。最后我唯一想讲嘅就系,想尽享生活,怎少得咗菠萝梳打呢?无论系大日子或者平时,一杯菠萝梳打款款到令人心情愉快🤗!亲身尝试过嘅你,一试成主题啰😉! 😋荔枝梳打
而佢既荔枝味都系一样好清甜,新鲜既荔枝味,配上梳打系好好饮!