又一间新开(新新地)嘅曲奇専门店,成日觉得如果一间店舖只做一样食物的话,一定系对佢哋嘅食物好有信心!今次终于有机会试吓,支持下!除咗有平时常见嘅口味之外,仲有好多唔同嘅特色味道,腊肠咸蛋黄都有啊!.another new cookie shop 🍪 u know when they only sell one kind of food, it must be good 😋 not only do they have the typical flavors like chocolate chip but they also have special ones like salted egg yolk 😱 a must try if u like cookies!.💫整体体验 𝐎𝐯𝐞𝐫𝐚𝐥𝐥 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐜𝐞✨食物 𝐟𝐨𝐨𝐝 7.6/10环境 𝐞𝐧𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭 7/10服务 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞 7.5/10性价比 𝐚𝐟𝐟𝐨𝐫𝐝𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐲 7.3/10回头率 𝐫𝐞𝐯𝐢𝐬𝐢𝐭 7.5/10🌟.《ᥴꪮꪮ𝘬𝓲ꫀ𝘴》翻热后,口感外香脆,里面比较𝗳𝘂𝗱𝗴𝘆~质感比较松散,好容易就会散开~.《

💫整体体验 𝐎𝐯𝐞𝐫𝐚𝐥𝐥 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐜𝐞✨

经典朱古力曲奇

《经典朱古力曲奇》$28 🌟7.6/10🌟
𝘾𝙝𝙤𝙘𝙤𝙡𝙖𝙩𝙚 𝘾𝙝𝙞𝙥
试一间曲奇饼一定一定要试𝘾𝙝𝙤𝙘𝙤𝙡𝙖𝙩𝙚 𝘾𝙝𝙞𝙥♡︎
呢间嘅都几出包,几啱我口味~中间交住大大粒𝘾𝙝𝙤𝙘𝙤𝙡𝙖𝙩𝙚 𝘾𝙝𝙪𝙣𝙠,好满足!重点系唔会太甜太腻𝗶 𝗹𝗶𝗸𝗲!!!♥︎
双重朱古力海盐曲奇

《双重朱古力海盐曲奇》$28 🌟7.6/10🌟
𝘿𝙤𝙪𝙗𝙡𝙚 𝘾𝙝𝙤𝙘𝙤𝙡𝙖𝙩𝙚
呢个真系朱古力控嘅天堂!!除咗曲奇本身嘅朱古力味同样会有𝘾𝙝𝙤𝙘𝙤𝙡𝙖𝙩𝙚 𝘾𝙝𝙪𝙣𝙠,令到整体朱古力味香浓!面头有少少海盐,为呢磈偏甜嘅曲奇带少少咸味♡︎

《ᥴꪀꪗ ᧁ𝓲ᠻ𝓽 ᥇ꪮ᥊》$98
♡︎ 𝙃𝙖𝙯𝙚𝙡𝙣𝙪𝙩 𝙖𝙣𝙙 𝙈𝙞𝙡𝙠
♡︎ 𝘾𝙝𝙤𝙘𝙤𝙡𝙖𝙩𝙚 𝘾𝙝𝙞𝙥
♡︎ 𝘿𝙤𝙪𝙗𝙡𝙚 𝘾𝙝𝙤𝙘𝙤𝙡𝙖𝙩𝙚
俾新年𝘀𝗲𝘁包装吸引到(゚∀゚)忍唔住买咗盒去拜年~觉得平时嘅太大磈,𝗺𝗶𝗻𝗶就刚刚好☺︎︎一啖一磈,共九磈,可以同多啲人𝗵𝗮𝗽𝗽𝘆 𝘀𝗵𝗮𝗿𝗲嘛~如果其他味都有细细块就好啦(≧∀≦)
ᥴꪮꪮ𝘬𝓲ꫀ𝓲𝘴ꪑ @cookieism.hk
📍#BELLYwongs_hunghom #BELLYwongs_wanchai
#BELLYwongs_sweets #BELLYwongs_chocolates
经典朱古力曲奇
双重朱古力海盐曲奇