2024-09-26
香港迪士尼乐园河景餐厅 | 万圣节主题限定!阿Jack怪诞大餐(2人用)第一次参加迪士尼既万圣节餐厅体验😆感觉好特别,完全系沉浸式既晚餐体验🤓餐厅以Jack and Sally作为整个设计风格🎃十分有万圣节既气氛我地今次用奇妙处处通会员身份预约左平日既晚餐($498/位)本身入到去都有d肚饿,以为有得食,原来佢有一系列既活动好似d卡通角色同大家跳舞,音乐欣赏等等,虽则肚饿但感觉都ok,玩下唱下又唔系好记得肚饿既感觉😂😂------------------------------头盘上前先有饮品提供,虫虫特酿🐛我会形容佢系整色整水,几得意既饮品,饮落就比较甜😂之后上既系头盘系卡布里沙律⭐水牛芝士同蕃茄不过不失啦~比较特别系佢要打开盖再有d烟喷出,气氛十足💨接著就有「疯」盛肉拼盘🥩🍗🍖d肉系几有惊喜,最爱食牛同猪肋骨🤤d肉仲可以任添最后就有甜品😻造型好靓,亦都有小心思,就系照灯过去有jack既倒影💀------------------------------食物质素可以有⭐⭐⭐⭐加埋环境同体验可以俾足⭐⭐⭐⭐⭐普通日子晚餐成人: 港币$498小童(3至11岁): 港币$398特定日子晚餐成
阿Jack怪诞大餐(2人用)
第一次参加迪士尼既万圣节餐厅体验😆
感觉好特别,完全系沉浸式既晚餐体验🤓
本身入到去都有d肚饿,以为有得食,原来佢有一系列既活动
头盘上前先有饮品提供,虫虫特酿🐛
我会形容佢系整色整水,几得意既饮品,饮落就比较甜😂
之后上既系头盘系卡布里沙律⭐
接著就有「疯」盛肉拼盘🥩🍗🍖
d肉系几有惊喜,最爱食牛同猪肋骨🤤d肉仲可以任添
最后就有甜品😻
造型好靓,亦都有小心思,就系照灯过去有jack既倒影💀
食物质素可以有⭐⭐⭐⭐
加埋环境同体验可以俾足⭐⭐⭐⭐⭐
普通日子晚餐
成人: 港币$498
小童(3至11岁): 港币$398
特定日子晚餐
成人: 港币$598
小童(3至11岁): 港币$498
推介俾大家😆😆有兴趣快d去试下~~!!
#南瓜王阿jack #莎莉 #oogieboogie #恶人召集反转迪士尼 #阿jack怪诞大餐 #hkdisney #disney #disneyhalloween #dinner #food #foodies #foodpics #foodstagram #foodlover #foodporn #foodblog #disneyfood #hkdisneyland #hk #hkig