2019-03-16 199 浏览
今日同朋友去咗青衣行街shopping,见到有间日本餐厅之前网上好多人介绍过,所以决定去试下,佢位置好方便就系青衣城入面,入到去发觉装修好有地道日本风情,而且坐位宽阔舒适,佢地侍应仲好有笑容,会主动同妳打招呼,今时今日咁既服装态度确实难得!之后我地马上叫嘢食!首先上嚟系主力推介既虎尾拉面,佢既拉面煮得刚刚好,非常有口感,而且佢既虎尾肠又大又长,豚肉肉质鲜嫰、配上秘制豚骨汤底,简直系完美配搭!我朋友就叫咗个赤虎叉烧拉面,我试咗几块叉烧,发觉肉质非常嫰口,肉汁又多,而且每块又大又厚,绝对抵食,佢既汤底有比较香辣,所以好适合喜欢浓味朋友既口味!小食我地叫咗芦笋苗牛肉卷同埋明太子玉子烧,佢既牛肉卷系皇牌必叫之选,鲜甜芦笋卷上嫰滑既牛肉,外层淋上秘制烧汁,食落浓郁既牛肉香味完全系你既口腔回荡,历久不散,另外佢既玉子烧亦系惊喜之作,蛋皮煮得刚刚好,加上沙津酱,劲滑劲好食,所以大家一定要试下佢!
,今时今日咁既服装态度确实难得!之后我地马上叫嘢食

首先上嚟系主力推介既虎尾拉面
,佢既拉面煮得刚刚好