2021-03-07
﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊☞ 鱼子烧卖皇 2粒 23$大大粒虾系面 咬入去都仲系虾 唔系平时茶楼食个啲咁 食落口食黎食去都剩系得猪肉馅😆而且充满冬菇粒 好香好有咬口😋👍🏼﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊✎ 精制虾饺皇 2粒 23$大大粒爆哂馅🦐但个皮反而可以薄返小小就更好 呢家个皮系偏厚🤐同埋个馅硬系好似差啲爽爽既口感🤔﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊☞ 黄金叉烧肠 29$热辣辣上碟 肠粉皮可以透馅 感觉好唔错 但叉烧配搭粟米呢个馅 我觉得有点奇怪😅﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊✎ 四宝滑鸡札 29$Fat9认为芋头系鸡札既灵魂 其后就系火腿 鸡同鱼肚 呢个系Fat9心目中既四宝鸡札 而呢度系有芋头咖🤤 但就用左厚厚既冬菇去取代我认知入面既火腿🤭🤭 ﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊☞ 流沙奶皇煎堆仔 28$煎堆仔热辣辣上台 食落口好脆好脆好脆 唔系淋架🤩流沙奶皇亦真是会流岀来的😋﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊✎ 芝士虾春卷 31$好长既春卷 皮好香脆 咬第一下已经期待佢个芝士味 每咬一下都仲系期待紧 结果成条食完 都感觉唔到芝士既存在🥲说好既芝士呢🥲?呢个系令Fat9有啲失望既一个点心🥺﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊↬味道:
☞ 鱼子烧卖皇 2粒 23$
✎ 精制虾饺皇 2粒 23$