随心之下试食左一间唔错ge海鲜粥底火锅,一直都知元朗多野食,基本上想食咩菜都会有,讲到打边炉就更加多选择。咁岩今日约左去朋友屋企,而佢就住系附近,所以我地就拣左呢间海鲜粥底火锅试。今次呢个海鲜粥底火锅我地一行8人食,大家都好满意,我地个餐包左唔同既海鲜,有蟹,有鲍鱼,有虾,有青口,有蛤蜊等等,今次D海鲜,我地都觉得系高质既水平,无死无臭左既,见到既都重觉得好FRESH!呢个系有Dsurprise既。另外,丸类我地觉得又系好出色既,唔系普通既丸,系真系用鲜肉整既丸,d肉汁好够,又好咬口。D汤同埋d配料都够多,今餐真系有惊喜,有机会,都想去店食次先,可以encore!

2023-02-18
外卖自取