2022-10-23
【 🍲香草海鲜烩饭 】---💰价钱:$48---👉🏻 免费送野饮🧃~~~📍评分:8.5/10~~~⏩ 呢间餐厅我系第一次食🙈,位置属于几隐世既角落😹,要行入小巷先揾到!喺香港大学站B出口行出去,所以特别多港大人同学生哥帮衬(包括我)😛,系好食既平民饭堂之选‼️~~~其实我已经食左阵先记得影🤣,所以份量明显系足料抵食!烩饭加左好多芝士忌廉😈,酱汁超多够邪恶,食落一d都唔干,芝士仲拉到丝🧀,忌廉够creamy够奶香🍶!又有好多香草,成碗青bb🌿,绝对啱洒重口味人士👅!海鲜主要系鱿鱼、蚬肉,又系超足料🤩,成碗满满海鲜!鱿鱼有鱿鱼圈同鱿鱼鬓🦑,口感烟韧有嚼劲😚!而且仲有好多配菜,有洋葱、青葱、茄子、青椒等等,整体食落口感层次好丰富😝!建议钟意食惹味既要试试👻!~~~✅ 整体黎讲,咁既价钱仲要唔收加一‼️,呢间餐厅既料理真系超高 CP 值😝,仲要系有质素!而且选择好多,跟本上想食日本野、韩国野、港式、意大利菜等等咩都齐‼️仲有fusion 菜🤣,真心选择困难症慎入🤫!~~~性价比:5/5回头度:5/5卖相:4/5环境卫生:4/5服务态度:5/5
---
💰价钱:$48