2022-12-13 406 浏览
去九龙城食Thai菜就真系食得多,今次要去嘅系老友提到嘅隐世西餐厅,有怀旧嘅感觉得嚟仲要系性价比高。所以今次真系要去睇下依个老友讲嘅真唔真😂。黑松露酱鲜什菌炒意大利粉配香煎鸡扒 $82上枱嘅时候色香味齐👍,食落鸡扒味浓再加埋有少少脆皮,但系又唔会太过油腻😋。意粉🍝软硬度啱啱好👌,再配埋浓厚嘅黑松露味道,仲配搭埋新鲜嘅什菌,所有配搭恰到好处😋👍。脆炸德国咸猪手铁板餐 $148当我睇餐牌嘅时候望到有德国咸猪手已经唔洗再谂好多,即刻叫嚟试试佢。因为真系唔系间间西餐厅有得食。当我见到佢个脆皮嘅时候就知道一定无叫错,食落非常之脆卜卜,唔单止皮脆咁简单,中间层脂肪唔会过龙得嚟非常有咬口,真系完全无谂过可以有依种级数😋😋😋。再加埋其他配菜份量啱啱好🤏。怀旧啫喱一见到嘅时候,细佬仔嘅感觉即刻番哂嚟😂👍。杂果宾治又系其中一款怀旧饮品,老友真系无讲大话👍🤣。西班牙咖啡(咖啡 朱古力粉 雪糕)又一款好少地方有得叫嘅饮品,饮落好特别,咖啡加雪糕🍦,好重口味得嚟😋好好味🤣。朱古力蛋糕🍰又一款重口味,但系好好味嘅蛋糕🍰😂,朱古力浓厚,蛋糕底又造得好👍。

黑松露酱鲜什菌炒意大利粉
配香煎鸡扒 $82

脆炸德国咸猪手铁板餐 $148

再加埋其他配菜份量啱啱好🤏。

怀旧啫喱

一见到嘅时候,细佬仔嘅感觉即刻番哂嚟😂👍。

杂果宾治

又系其中一款怀旧饮品,老友真系无讲大话👍🤣。

西班牙咖啡
(咖啡 朱古力粉 雪糕)

朱古力蛋糕🍰

2022-11-10