睇完youtuber介绍呢间隐世日式吉列猪扒店就决定要黎食🤤原来有两个入口 平日lunch去都大排长龙🙈好彩朋友早我少少到排住先 等左一阵好快就有位😚呢度既装修劲似去左日本街巷中既小店咁😆(missing japan😭)🐖吉列熟成豚肉眼定食🍚 $195一场黎到 我同朋友都叫左最肥最油既肉眼🙈🤣呢度既猪排系用鹿儿岛既猪🐷肉眼位真系冇得输 一层肉一层肥膏 好肥美好香 仲有少少位系入口即融🤤系肥d架啦 但肉质真系好嫩滑😍个炸皮系用面包糠 好薄好松🥰配上日本米饭 好清甜既椰菜丝同埋薯蓉 仲有碗好足料既汤 食晒系饱到傻左😂🤰🏻呢个价钱食到咁高质既日本猪日本米饭同日本椰菜 其实我觉得性价比好高🤩之前食过一间都系食日本吉列猪既连锁店要$300架🤔
🐖吉列熟成豚肉眼定食🍚 $195