2023-07-09 46 浏览
今日难得收早,就同朋友去食呢一间系观塘的川沪菜,一入到去,已经充满中国风味🩷而且店内十分宽敞,坐得都好舒服!而且侍应态度好好❤️‍🔥一入到嚟已经介绍佢哋嘅拿手小菜😚让人感觉真舒服🥰🥰1️⃣ 小笼包❤️‍🔥小笼包非常惹味,一夹起,小笼包嘅皮无穿到,依然锁紧小笼包嘅汤汁;再一咬落去,小笼包内的汤汁直程系爆开🤩🤩🤩非常美味,十分值得大家一试😚2️⃣ 墨鱼红烧肉红烧肉的脂肪和肉质分布平均,不会太油腻😚一咬落去,红烧肉内的肉汁即刻涌出,非常惹味❤️‍🔥加上大大嚿的墨鱼配菜,配埋白饭,简直一流🤩3️⃣ 辣椒再配上配炸大肠,简直系一流🤩🤩喜欢吃辣的朋友,绝对不能错过!大肠咬口松脆,再配上白饭,简直令人欲罢不能🤣🤣

1️⃣ 小笼包❤️‍🔥

2️⃣ 墨鱼红烧肉