依间小偏僻嘅Cafe可以话系屯门女生gathering嘅好选择! 主打all day breakfast 🍳 枱同櫈都系木家私~ 每个间板都好细心贴咗唔同嘅文宣,墙上面嘅装饰都好有特色~ 整体环境都好舒服~ 门口仲有打卡位添~ (赶时间嘅我又系冇影相🥲) 见到每一张枱都有小装饰,餐具都好符合风格,嘢食都好打卡friendly~ 唯一不足就系室内灯光就比较偏暗~ 打卡friendly(*゚∀゚*) Food /Dessert : 📸📸📸📸/5Environment :📸📸📸.5 /5 (灯光都偏暗,不过气氛都几有格调) Price 💰A big breakfast —— $108名副其实! 非常大份🤣 而且每个配料都整得好好食~ 特别系黑松露炒蛋同蒜蓉多士,仲有大啡菇! 越简单嘅食物越睇得出心思~蟹子蟹肉明太子忌廉意粉 —— $89推荐! 首先通常有蟹肉嘅意粉都唔会平,但系呢个价钱劲抵食! 而且蟹肉味好重! 唔会比明太子抢咗风味~ 而且忌廉劲浓郁! 我哋一人一啖好快食晒! Oranffee —— $50 好有惊喜嘅饮品! 最推介系呢个! 估唔到橙香同咖啡系咁夹~ 我平时唔饮斋啡,但系依杯

打卡friendly(*゚∀゚*)
Food /Dessert : 📸📸📸📸/5

Price 💰

A big breakfast —— $108

盘子大早餐

蟹子蟹肉明太子忌廉意粉 —— $89

Oranffee —— $50

好有惊喜嘅饮品! 最推介系呢个! 估唔到橙香同咖啡系咁夹~ 我平时唔饮斋啡,但系依杯咖啡我全部都饮晒~~ 好有特色!

日本抹茶鲜奶 —— $44

有水准嘅抹茶! 而且奶味够浓郁!

推荐值: ⚜️⚜️⚜⚜️/5
食物好有水准! 良心小店必要支持! !
2021-03-09
盘子大早餐