2024-09-23 273 浏览
Happy Friday想揾个地方relax下,朋友话去AnyMomentCafé可以揾返童年回忆之余,仲可以倾下计、食下野,仲要无限时,而家真系好难揾到个咁嘅地方。不过,朋友特别提醒我,一定要电话预约,咁就book定位带男朋友去感受下🤭li间隐世cafe,虽然喺旺角,不过唔识路,真系会揾佢唔到P.S. 意外发现男朋友冇我嘅童年回忆,连波子棋都冇玩过,等我教你玩la🤣⭐️挪威森林老板人好好,冲完出黎只杯装唔晒,会叫你饮d,装埋比你,真系好好呀😍,从来未试过嘅体验。饮品一入口就系满满嘅火龙果同奇异果嘅味道,好好饮,好夹⭐️补气血茶老板见我有选择困难,喺menu拣唔到,就另外介绍左润喉茶、补气血茶,睇我啱唔啱,见补气血茶几特别,就试左,落枱果阵老板仲会温馨提示,浸到有d色先饮。li个茶清清地易入口,打开个茶壶盖,见到有几款材料喺入面⭐️拿破伦肉酱烟鸭胸肉酱意粉有家嘅感觉,而烟鸭胸嘅数量都唔少,个面仲洒左d芝士粉添⭐️韩式牛肋条一落枱就忍唔住哗左声,好靓呀,熊仔好可爱😍个牛好淋呀,好正,个汁嘅味道好熟悉,全部夹埋就系又好睇,又好食⭐️瑞士鸡翼男朋友钟意食鸡翼,所以加多个小食,鸡翼有6只,外层上色好均匀
li间隐世cafe,虽然喺旺角,不过唔识路,真系会揾佢唔到

⭐️挪威森林

⭐️补气血茶

⭐️拿破伦肉酱烟鸭胸

⭐️韩式牛肋条

⭐️瑞士鸡翼
男朋友钟意食鸡翼,所以加多个小食,鸡翼有6只,外层上色好均匀,食落都好入味,佢话好啱佢口味

2024-09-20
  • 瑞士鸡翼